Yazar "Aksoy, Mustafa" için Sosyal Bilimler Enstitüsü / Social Sciences Institute listeleme
-
Modernize edilen garnitür sunumlarının müşteri beğenisine etkisi: Trilye restoran örneği
Işık, Tayfun (Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022)Garnitür, hazırlanmış bir yemeğe veya içeceğe eşlik eden bir dekorasyon veya süsleme olarak kullanılan bir öğe ya da maddedir. Hatta çoğu durumda garnitür ara ürüne ilave ya da zıt bir tat verebilir. Bazı garnitürler tabağın ... -
Yiyecek içecek işletmelerinde Türk kahveli ürünlerin geliştirilmesine yönelik deneysel bir çalışma
Acıcı, Umut (Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2021)Türk mutfağı geçmişiyle ve içerisinde bulundurduğu zengin içerik ve çeşitlilikler ile yeme içme kültürüne çok özel anlamlar yükleyen mutfaklardan birisidir. 500 yıllık geçmişiyle kahve de zaman içerisinde kültürel ...