Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Adölesanlarda duygu değişiklikleri ile yeme eğilimi ilişkisinin değerlendirilmesi
(Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2019)
Bu çalışmanın amacı, adölesanların duygu değişiklikleri ile yeme eğilimleri
arasındaki ilişkinin incelenmesi ve farklı duygular esnasında tercih edilen ve
tüketilmek istenen besinlerin belirlenmesidir. Çalışma, Eylül-Ekim ...
Üniversite öğrencilerinde mevsimsel değişimin duygu durumu, yeme tutumu ve beslenme durumu üzerine etkisinin değerlendirilmesi
(Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020)
Bu çalışma üniversite öğrencilerinde mevsimsel değişimin duygu durumu, yeme tutumu,
beslenme ve besin tercihleri üzerine etkisini değerlendirmek amacıyla planlanmıştır.
Çalışma Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri ...
Beyaz yakalı çalışanların beslenme alışkanlıkları, fiziksel aktivite düzeyleri ve duygu durumları arasındaki ilişkinin belirlenmesi
(Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2021)
Bu çalışma, beyaz yakalı çalışan bireylerin beslenme durumu, fiziksel aktivite düzeyi ve
duygu durumları arasındaki ilişkinin belirlenmesi amacıyla planlanıp yürütülmüştür.
Araştırmanın rneklemini 24-64 yaşları arasında, ...