dc.contributor.author | Kalınkara, Velittin; Öktem, Şükran | tr |
dc.date.accessioned | 2015-02-17T09:02:27Z | |
dc.date.available | 2015-02-17T09:02:27Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11727/1922 | |
dc.description.abstract | Mutfak donanımı verimliliği etkileyen unsurlardandır. Donanımın çalışanlara uygun olarak tasarlanması çalışma esnasında personelin yorulmasını ve zorlanmasını önleyerek konforunu ve iş verimliliğini arttırır. Kitchen equipment affect productivity. To design of the equipment in accordance with employees during operation to prevent personnel fatigue and strain enhances the comfort and productivity. | tr |
dc.language.iso | tur | tr |
dc.publisher | Konaklama İşletmeciliği. 1, 1, 527-536 | tr |
dc.subject | | tr |
dc.subject | Otel çalışanları, Mutfak Donanımı, Ergonomi Hotel Employee, Kitchen Equipment, Ergonomics | tr |
dc.title | Otel İşletmelerinde Mutfak Donanımının Çalışanlara Uygunluğunun Ergonomik Olarak Değerlendirilmesi | tr |
dc.title.alternative | | tr |
dc.type | conferenceObject | tr |