Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKalınkara, Velittin; Öktem, Şükrantr
dc.date.accessioned2015-02-17T09:02:27Z
dc.date.available2015-02-17T09:02:27Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11727/1922
dc.description.abstractMutfak donanımı verimliliği etkileyen unsurlardandır. Donanımın çalışanlara uygun olarak tasarlanması çalışma esnasında personelin yorulmasını ve zorlanmasını önleyerek konforunu ve iş verimliliğini arttırır. Kitchen equipment affect productivity. To design of the equipment in accordance with employees during operation to prevent personnel fatigue and strain enhances the comfort and productivity.tr
dc.language.isoturtr
dc.publisherKonaklama İşletmeciliği. 1, 1, 527-536tr
dc.subjecttr
dc.subjectOtel çalışanları, Mutfak Donanımı, Ergonomi Hotel Employee, Kitchen Equipment, Ergonomicstr
dc.titleOtel İşletmelerinde Mutfak Donanımının Çalışanlara Uygunluğunun Ergonomik Olarak Değerlendirilmesitr
dc.title.alternativetr
dc.typeconferenceObjecttr


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster