• Türkçe
    • English
    • Deutsch
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
    • Deutsch
  • Giriş
Ara 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Meslek Yüksek Okulları / Vocational Schools
  • Ara
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Meslek Yüksek Okulları / Vocational Schools
  • Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ara

Gelişmiş Filitreleri GösterGelişmiş Filitreleri Sakla

Filitreler

Arama sonuçlarını daraltmak için filitreleri kullanın.

Toplam kayıt 14, listelenen: 1-10

  • Sıralama Seçeneği:
  • İlgi
  • Başlık Artan
  • Başlık Azalan
  • Y.Tarihi Artan
  • Y.Tarihi Azalan
  • Sayfa Başına Sonuç:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Küçük Resim

Dokimeion Ocaklarıın İşletme ve İhrcaat Organizasyonu 

Albustanlıoğlu, Tulga (Anadolu Med.Müzesi 2001 Yıllığı ,276-297, 2002)
Küçük Resim

Büro Yönetimi Önlisans Programlarında Staj Eğitiminin Önemi 

Aydoğan, Zeynep Ferhan (2003)
Günümüzdeki teknolojik ilerlemeler ve hizmet ekonomisinin giderek önem kazanması bilgi çalışanları olarak nitelendirilen büro elemanlarına olan gereksinimi artırmıştır. Nitelik ve iş alanları ne olursa olsun büro hizmetleri ...
Küçük Resim

Zea Mays'dan Endofitik ve Ksilanolitik Bacillus Pumilus Suşlarının İzolasyonu 

Yaşınok, Ayşegül Ersayın; Şahin, Feride İffet; Haberal, Mehmet (Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi ,14 ,4 ,374-380, 2008)
Bu çalışmada, yüzey sterilizasyonu yapılmış Zea mays gövde ve yapraklarından, sırası ile M1 ve M2 olarak isimlendirilen iki tane endofitik ksilanolitik bakteri izole edilmiştir. Izolatlar Bacillus pumilus olarak tanımlanmıştır. ...
Küçük Resim

Roma İmparatorluk Mermer Ocaklarında Locus'un İşlevi 

Albustanlıoğlu, Tulga (2007)
Küçük Resim

Turizm Sektöründe Standart Reçetelerin Önemi Kapsamında Bir Çalışma: Mersin Yöresel Yemekleri 

Öktem, Şükran (http://www.mersin.edu.tr/icerik.php?hid=3147. 2660-2686, 2008)
Turizm sektöründe yer alan Yiyecek İçecek İşletmeleri, sundukları menüde gerek müşterilerin alışkanlıklarına, gerekse yöresel yiyecek ve içeceklere önem vermelidir. Verimli olmak isteyen işletmeler fark yaratabildikleri ...
Küçük Resim

İş İşgören Uyumu Açısından Kişilik Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Bir Uygulama 

Barutçu, Esin; Öktem, Şükran (Kongre Kitapçığı. -, -, 41-49, 2003)
İşletmelerin etkin ve verimli çalışabilmesi için iş- iş gören uyumu önemlidir. Bu nedenle iş görenlerin işe alınmalarında, objektif kriterler ve bilimsel- yöntemlerin, kullanılması gereklidir. Bu bilimsel yöntemlerden biri ...
Küçük Resim

Sağlık Turizmi Kapsamında Balneoloji Yöntemleri 

Öktem, Şükran (Sempozyum Kitapçığı. 60-70, 2001)
Sağlık turizmi, dünyada ve ülkemizde giderek önem kazanan bir turizm çeşididir. Kent yaşamından sıkılma, çalışma koşullarının yarattığı sıkıntılar ve sağlık sorunları gibi çeşitli nedenlerle çoğu kişiler" tatillerini sağlık ...
Küçük Resim

Pamukkale Yöresinde Bulunan Konaklama İşletmeleri ile Seyahat Acentelerinde Tüketicinin Korunması Kapsamında Bir Araştırma 

Öktem, Şükran (Konaklama İşletmeciliği ,1 ,40-48, 2000)
Türkiye'de Eylül 1995 itibariyle Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun yürürlüğe girmiş bulunmaktadır. Bu kanunun yürürlüğe girmesinden sonra kanunun turizm sektöründeki etkilerinin de incelenmesine gerek duyulmuştur. Turizm ...
Küçük Resim

Otel Yönetiminde Rekabet Avantajı Elde Etmede Bir Araç: Six Sigma 

Öktem, Şükran; Koçoğlu, Duygu (Kongre Kitapçığı. 404-409, 2003)
Rekabet, işletmelerin verimliliklerinde önemli olduğu için dinamik pazar ortamında rekabet araçları da önem kazanmaktadır. Düşük maliyetli rekabet avantajı elde etmede six sigma uygulamaları otel işletme yönetimlerine ...
Küçük Resim

Otel İşletmelerinde İşgören Motivasyonuna İlişkin Örnek Bir Çalışma 

Öktem, Şükran (Sempozyum Kitapçığı. 68-79, 2001)
Motivasyon, işletmelerde verimlilik ve kalite açısından büyük önem taşımaktadır İşletmelerin çalıştırdıkları işgörenlerden birtakım beklentileri olduğu gibi işgörenlerin de gerek maddi, gerekse manevi açıdan işletme ...
  • 1
  • 2

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


Politika
Başkent Üniversitesi Kütüphanesi
Başkent Üniversitesi

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreBu BölümTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre Göre

Hesabım

GirişKayıt

Keşif

YazarÖktem, Şükran (4)Albustanlıoğlu, Tulga (3)Aydoğan, Zeynep Ferhan (3)Barutçu, Esin; Öktem, Şükran (1)Haberal, Mehmet (1)Kalınkara, Velittin; Öktem, Şükran (1)Yaşınok, Ayşegül Ersayın (1)Öktem, Şükran; Koçoğlu, Duygu (1)Şahin, Feride İffet (1)Konu||| (4)Büro Yönetimi (1)Endofitik (1)İşletme ve İhracat Organizasyonu (1)Kişilik özellikleri, sosyotropi-otonomi ölçeği. Denizli Tekstil işletmeleri. (1)Konaklama İşletmeleri (1)Ksilanolitik (1)Mermer Ocağı (1)Mersin, Turizm, Konaklama İşletmeleri, Yiyecek İçecek İşletmeleri, Yöresel Yemek, Standart Reçete. Mersin, Tourism, Hospitality, Food and Beverage, Traditional Foods, Standart Recipes. (1)Mesleki Eğitim (1)... Daha fazlaYayın Tarihi2008 (3)2007 (1)2004 (1)2003 (3)2002 (2)2001 (3)2000 (1)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV